Help Me Please!!!

imageWhere to buy this hand puppet?

Lyn dah survey Toy R Us, Toy City & ada a few toys shop, tapi takde jugak. Not for me lah of coz. hehehe.

Puteri yg request benda ni. Ni semua gara2 iklan chipsmore lah ni. Dia kan pantang nampak, semua lah dia nak beli. Nasib baik lah tak mintak Ipad sebijik kan. Hehehehe

Survey2 online pun tarak.

image At last jumpa finger puppet ni kat online. Dah tunjuk kat dia, dia tak nak plak. If she request something yg betul2 dia nak. Mmg dia nak exactly macam tuh. Jgn lah ko berangan nak tukar2. She’s not like that. Always demanding. Hehehe

Fening dah nak carik kat mana. Kadang tu tak kuasa nak melayan kerenah dia tuh. But kadang2 dia tanya tu tak sampai hati lah pulak.

If korang tau mane nak beli hand puppet ni, please let me know.

Tolong puhlissss!!!

[Pic, credited to Google image]

6 comments:

Mooniqueen said...

Alamak cute ye sis....cumel2 kan...geram...tapi xtau mane jual...

Lyn Yusoff said...

Mooniqueen,
comel kan..
tapi tak tau nak cari kat mane..
huhuhu

sW33tdARLiNG said...

yg finger tu kat ikea ada kot rasanya

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
dia tak mau yg finger tuh..
fening nak carik..
tpi nak survey gak kat ikea..

M Zamri said...

try search kat blog ni...

http://www.gifts-h.com/category.php?id_category=45&p=2

ade hand puppet...rupe monster la...hehehe...saya planning nak beli yg biru tu since anak saya suke main dgn stokin....

Lyn Yusoff said...

M Zamri,
thx for the info