Budak Frust

IMG02322-20120428-2355Budak kecik yg frust kecewa. Hahaha..

#Eh ni hanya lakonan semata2. Dia yg nak buat gitu. Sebenarnya sebelum amik pic ni kemain dia ketawa2 sbb tgk citer cartoon. Tapi part nak amik gambar, terus tukar memek muka.

Adik nak wat muka masam2 sambil tgk TV lah..

Okey!!!

Amboi!! kekecik lagi dah pandai berlakon erk. Sapa lah yg ajar ni. Dia suka kan si comel Mia Sara. Btw, I just adore her. And kids does adore her too :)

Nak jadi pelakon ke dik?? Doktor pun boleh jadi pelakon kan? #Eh

IMG02321-20120428-2354 Pastu tayang jari kaki yg di inai. Inai dari Mekah tuh. Kawan kakak Lyn yg bagi. Disebabkan dah lama tak pakai, saja lah try kat jari kaki tu dulu. Sbb budak kecik ni request tak nak inai yg oren2. Dia nak yg merah menyala.

Ermmm.. demand lagi..

Nasib baik merah bila dah pakai tuh. Next day baru pakai kat jari. Dah mcm pengantin memasing kat rumah ni. Jari merah menyala. Kalah pengantin. Hehehe

Hah!! yg ni bukan lakonan. Ni kenyataan. hehehe

6 comments:

sW33tdARLiNG said...

ammvoiiii berlakonnnnn!`

SURIA AMANDA said...

along notice budak2 suka pakai inai kan...

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
haah..
dah pandai dah berlakon :P

Lyn Yusoff said...

suria,
haah along.
suka nau tgk jari merah2 agaknya

Bitt (double IS) said...

lama dah tak pakai inai setompok mcm neh..hehehee

Lyn Yusoff said...

Bitt,
skrg ni ramai org pakai inai tiub jer

Post a Comment