Ngeteh Time :)

Ni aktiviti hari sabtu. Org sibuk dgn kempen bersih kat KL nun, Lyn pun buat aktiviti bersih kat rumah. Bersih kan rumah, kemas bilik & etc. Hehehe..

Petang around 6pm onwards, having a good time my bff, Kak Ida. Last minute plan pun. Biasanya klu melepak dgn dia, tak ke Sunway Pyramid sure ke Empire. But last time, we decided to lepaking at Empire. Senang, tak jem & parking pun byk.

IMG01157-20120428-1718 Normally, klu dtg Empire ni Teh Tarik Place lah tempat lepak kitorang. Tak ramai orang & service pun cepat. Tapi time kitorang dah lepak like around 15 minutes, ramai plak makhluk yg sampai. Pack jadinya. hehehe

IMG02318-20120428-1920 This is my 2nd choice. At 1st Lyn ordered nasi kerabu, tapi habis lah mula. Malas nak pikir panjang order jelah mee goreng mamak. Okey lah buat isi perut ku yg lapar ni.

IMG02319-20120428-1920 Teh tarik for me & kopi O for Kak Ida. Dia makan roti bakar jer sbb masih kekenyangan balik dari wedding her friend.

Order, borak2, gossip2.. normal lah kan bila jumpa.

Dlm phone tak puas lah nak gossip2 gitu. Jadinya, jumpa baru best. Leh lepak sambil ngeteh :)

IMG02320-20120428-2018 Kak Ida dpt choc masa pergi wedding kawan dia tuh. Habis kitorang kerja kan. Tapi Lyn makan satu jer. Sbb sudah kenyang. Jadinya suh org yg stress tu makan choc byk2, baru lah kureng tension tu skit.

Larikkkkkkkkkkkkkk!!!!!

Sudah lepak harus lah jln2 dalam Empire window shopping. Even window shopping pun, merembat dua tiga jenis barang. Window shopping amenda nyer tuh. hehehe

Biasalah.. women always love shopping :D

2 comments:

SURIA AMANDA said...

window shopping sambil shopping betul2 adalah terapi utk stress..kan?

Lyn Yusoff said...

Suria,
ye betul..
mmg terapi sgt2..
klu dpt beli lagi heaven :)

Post a Comment