Puteri & Her Friend :)

IMG02356-20120512-1718Bought this Elmo's balloon at Ikano. Kemain ralit dia tgk auntie tu duk design balloon ni bentuk mcm2. Kena ade kreativiti baru leh buat design mcm2 bentuk. Mula2 nak butterfly, tapi tgk Elmo ni terus jatuh cinta.

IMG02358-20120512-1719Ke hulu ke hilir lah dia membawaknya. Dah puas pegang, di sangkut nyer ke belakang cam mendukung anak. Hehehehe. Cute sgt. Orang lalu lalang semua duk pandang2. Hehehe

IMG02359-20120512-1723 Alahaiiiii, kitorang berdua dah penat lah. Nak rest jap. Huhuhu

Muka dah penat dah tuh. Siap duduk kat tepi tu sementara budak berdua tuh pergi shopping kat flea market.

IMG02360-20120512-1726Penat yer cik adik?? Dukung anak ker tuh?? Hahaha

Boring jer menunggu cousinnya bershopping. Lyn & Puteri tunggu kat tepi jer. Malas nak masuk sbb nnti kang bergesel2 plak org dgn Elmo ni.

Tu lah kawan Puteri, si Elmo balloon. Rasanya dah jadi arwah dah kot. Makin lama makin kempis lah kawan tuh. Hehehe

2 comments:

SURIA AMANDA said...

cute sgt...

Lyn Yusoff said...

Suria,
kannnnn..
mmg cute :)