Dinner Yg Hebat

Aduhaiiiii…

Citer pasal makanan lagi. Sorry lah korang. Bukan nak buat korang terliur pagi2 ni, tapi Lyn yg type entry ni pun terliur sama. Blog Lyn ni pun asyik2 citer pasal makanan jer kan. Dah mcm JJCM plak.

Tapi JJCM di dapur Puan Hajjah. Hehehe

IMG02330-20120502-2206 Ni dia lauk hebat makan malam saya last week. Actually, hari2 pun hebat. Tapi yg ni lagi hebat. Selalu klu pedal ayam my mum buat masak kicap atau goreng berempah, tapi kali ni my mum masak pedal ayam berlada.

Ya Rabbi!!! sedapnyer. Rasa tak cukup sepinggan nasi mlm tu, siap bertambah lagi. Tgh berselera tuh. Lagi2 lauk yg sedappppp. Haruslah bertambah kan. Hehehe. Dah habis nasi, siap ratah lagi.

Tak puas lagi tuh..

IMG02331-20120503-1301 Next day, siap bawak bekal lagi utk lunch time. Ada timun & ikan bilis lagi. Semangkuk hentak Lyn habiskan. Hehehe…

Nasi skit jer tuh, habis nasi.. ratah lah ape lagi. Hehehe

Mmg kenyang sungguh malam & tengahari tuh. Biarpun lauk yg sama, tapi klu dah suka ape nak di kata. Hehehe. Janji perut kenyang kan.

Mcm lagu ni…

Klu anda gembira, tepuk tgn [sambil tepuk tgn]

Terliur tak??

Lyn pun terliur sama. Hehehe

6 comments:

atty's said...

ayork..lapar tau .. :)

SURIA AMANDA said...

aisey...terus lapar

Yatie said...

telan air liur nengok..masakan ibulah paling best. rindu mak

Lyn Yusoff said...

Atty,
kan...
lyn pun lapau..

Lyn Yusoff said...

suria,
hahaha..
nampak mknn mmg lapar along :)

Lyn Yusoff said...

yatie,
betul tu kak..
mmg sedap sgt mknn ibu..