I Need Fast Recovery!!

Since Monday, I have some really bad fever & so on. I really hate it. Can you imagine when you can't sleep well, when your body temperature getting higher but you had cold and flu. Mmg tak tahan sungguh.

Yesterday, I went to office as usual. Sempat lah buat kerja & meeting my client. After that rasa nak collapse jer. Tahan jugak lah..

Dalam kul 11am camtuh, mmg tahap tak tahan dah, my bos & colleagues suh jugak pergi clinic sbb tgk muka Lyn dah pucat semacam. Gagahkan diri jugak pegi clinic. I drove alone. Malas nak susah kan sape2.

Safely arrived clinic. Maklumlah cabaran jugak dgn tak sihat nak drive sorang2 kan. Nasib baik lah tak ramai org, after 10 minit tunggu dah doc panggil. My body temperature was 38++. Doc kata mmg demam. Dpt lah MC for one day. Okeylah since I’m not feeling well. Bkn sengaja pun.

Balik rumah, makan skit even tak rasa ape2 pun, just buat syarat jer sbb nak makan ubat kan. Makan ubat jer, mmg tidur sampai ke petang. Pulak tu ada ubat yg mmg buat mengantuk. So okey lah since I have to take a rest. Off hp & tido.

Alhamdullilah, I feel better.

IMG02367-20120515-1129 I have to take a lot of medicine. Fever, cough, headache, flu. Mmg byk. Dah lama tak makan ubat, mmg pahit payau dibuatnyer tekak ni. Redha je lah. Kata nak cepat baik kan. I have too.

Flu, cough, fever, headache..

Please.. please… go away. I need fast recovery!!!

Doakan Lyn cepat sembuh. So that I get back and do my things normally like before. InsyaAllah.

4 comments:

atty's said...

semoga lyn cepat sembuh ye..rajin2 makan ubat :)

SURIA AMANDA said...

get well soon Lyn..

Lyn Yusoff said...

Atty,
thx kak..
sampai dah tak lalu nak mkan ubat dah ni.. uhuhuh

Lyn Yusoff said...

Suria,
thx along :)