Hi-Tea

Its always good for the soul to have an afternoon hi-tea. Having a hi-tea at Starbucks The Curve was awesome day.

Hi-tea sejuk namanya. Hahaha

IMG-20121124-00030Ordered Choc ice blended for myself & Mocha ice blended for my friend. Tapi tak tau lah, dia dgr ke tak, dua2 dia hantar Mocha flavor. Ingat tertukar dgn my friend, then kitorang notice dua2 mcm sama. Sekali tgk bil, mmg dua2 Mocha. Hangin jer aku kan.

Tapi disebabkan dah telan, I have no choice. Minum jerlah sampai habis. Konon nak complaint tapi terlupa plak. But I noticed that person. Klu pergi lagi nnti Lyn nak sound. 

IMG-20121124-00031Beside that, I had chocolate banana muffin, RM5.90. It’s so delicious. Share with my friend. Nasib baik habis. Bkn taknak order dua ketul. Takut tak habis nnti.

Serious really2 full during that day. Skipped dinner. Supper jer terus mlm tuh. Nice..
 

6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Wahhh kak..pepagi kasik pic nih..haha..dh la dari malam tadi memang tekak nih mengada2 nak starbucks..nih pic nih lagi menguatkan lagi rs keinginan tuh..hehehe

regards,
Unsmiley

Amanda Suria said...

banana muffin tu looks tempting...

Lyn Yusoff said...

sofia,
hahahha
wajib serang starbucks nnti..
kang kempunan plak.. hehhe

Lyn Yusoff said...

Suria,
mmg along..
sgt sedap

Yati Omar said...

sedapnyer ice blended tu...huhuee..lama dah tak minum sbb bf..but i think chocolate ice blended should be fine...nak minum...nak nak nak...huhueee

Yati
http://mama-iloveu.blogspot.com/

Lyn Yusoff said...

Yati Omar,
hahahah...
takpe.. minum jer buat rasa..
nnti kempunan plak