Again…

Hi LoVers,

Good morning everyone!!!

I noticed that if I stressed, senang sgt flu, headache nak menyinggah. Baru 2 minggu lepas srotttt srottt… headache tak sudah2. Semalam dah kena balik. Ishhh mmg antibody kurang gamaknya.

Not getting enough rest, maybe. Tidur pun kadang2 lewat. Tu yg senang dtg menyinggah tuh. Tapi weekend, klu tak kemana2 mmg Lyn bantai tidur jer. Ni sure kes last week, long holiday, penat, masuk office.. kerja menimbun2. Tu yg tak cukup rest & tidur tu. Balik pun lewat. Mane lah tak stress & penat.

Cough so bad..

Flu a little bit..

Headache made me mad..

Dan yg tak bestnyer, ada tanda2 nak demam ni. Badan pun malas semacam jer. Tapi gigihkan diri pergi kerja mcm biasa. Sebab dah cuti panjang last week. Kerja plak byk. Kena siapkan by end of this month.

So yeah, December & January 2013 will probably be quite a busy month for me. Never mind, one step at a time. I don’t want to stress myself out, do I? But not to worry, if I do get stressed, redha jer lah. Wat to do.

Please.. please… go away. I need fast recovery!!!

Doakan Lyn cepat sembuh. So that I get back and do my things normally like before. InsyaAllah.


4 comments:

Amanda Suria said...

Lyn kena start amik supplement....insyaallah should be ok....

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

ohhh bile kak lynn cakap nih baru sofia pun perasan..sofia nih sejak akhir2 nih memang asyik selsema n bersin..dan memang sangat stress skg nih..huhu

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

suria,
supplement susah sikit..
bkn boleh sembarangan makan supplement Lyn ni..

Lyn Yusoff said...

sofia,
kannnnnn..
klu stress jer mula lah rasa gitu..
tak seronok btul