Jalan2 Petang

Hi LoVers,

Good morning everyone!!!

Alhamdulillah, I feel so much better now. Finally, I get enough rest & sleep during my weekend.Yeayyyy!!!!

Let’s move on.

After si mak nenek ni balik, kitorang mmg plan nak ke Giant nak beli something. Sejak Giant ni dkt nau dr rumah, asyiklah ke Giant sokmo. Skit2.. Giant. Boring den.

IMG-20121208-00049Bukan ape, teringin nak mkn ice kimo kat Daily fresh. Fav budak kecik ni. Semangkuk tu mmg utk dia sorang. Tak boleh nak share. Tapi klu nak rasa skit, dia tak kedekutlah. Skit jer, tak boleh byk. hehehe

IMG-20121208-00048 Sesekali layan ice kimo ni mmg best jugak. We bought 2 choc & vanilla flavor for Puteri. Cupcorn original tuk adik beradik yg lain kat rumah.

IMG-20121208-00050 Dapat free 3 waffles. Flavor boleh pilih sendiri. Kitorang pilih choc, kaya & strawberry + choc. Ermmm kenapa free?? Sbb setiap pembelian 2 cupcorn or ice kimo, campur2 pun boleh, dpt 1 waffles. Kitorang beli 7, dpt lah 3 waffles. Tau tambah lagi satu, dpt 4 waffles. hehehe.

Balik tu boleh kenduri makan2 lagi kat rumah. Minum petang. Dah lah kat rumah ada pisang goreng. Tambah lagi dgn makanan yg kitorang beli, mmg kenduri makan lah beramai. Lepas tu baru lepas hujan plak tu kan. Mmg lapar lah jawabnya. Lepas satu, satu masuk mulut. Hehehe

IMG-20121208-00051 Sempat lagi Lyn pg massage kat Rest & Go ni. Menunggu dorang kemain lama. Dari duduk tak wat pape, baik lah pi massage jap. Best lah skit badan ni.

 

4 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamulaikum wbt

Tapi kak sofia juga yang rs xcukup ngan weekend nih..huhu rs cam dh ok..tapi bile igt isnin je..arghhh..stress balik... :((

regards,
Unsmiley

Amanda Suria said...

ALONG PUN SAMA X CUKUP LA CUTI...EVEN DAH CUTI SEJAK JUMAAT...SAMBUNG THIS WEEK PLAK LA..NAK PI CAMERON...

Lyn Yusoff said...

sofia,
mmg pun.. kekadang kak lyn pun rasa cam gitu..tak tau lah bila yg okey nyer..

Lyn Yusoff said...

suria,
duduk rumah seminggu baru ckup kot.. hehehe
anyway, happy holiday :)