Talking Tom Cat

Jangan speku toy ni Lyn yg punya yer. It’s belong to my niece, Baby.

IMG-20121205-00042Ermmm dah besar panjang umur 17 thn pun sibuk2 nak toy ni. Katanya cute. Redha jer lah. Yg paling tak leh blah, mamanyer sanggup belikan. Ermm takpelah, buah hati pengarang jantung sorang. Bkn ada adik beradik lain pun. Anak tunggal. 

IMG-20121205-00044It’s called Talking Tom Cat. Tapi rupanya mcm tupai. Ermmm macam hamster pun ada gak. Hehehe. So cute. Tu yg Puteri pun geram sama. Share2 jerlah. Nak beli dua pun nak buat per. 

IMG-20121205-00043Si talking tom cat ni pakai battery. Bkn main cam gitu jer. Nampak tak ‘ put your OWN record here’? Korang cakap jer ape2, cat ni akan record dan dia akan cakap balik ape yg korang ckp kan tadi. Tapi suara ala2 kucing ler. 

Sebab tu Lyn ckp cute :P

Dah la masing2 duk sibuk main menatang ni skrg. Tapi yg paling suka si Puteri lah. Kita ni tumpang2 main jer sambil menghiburkan hati. Lalalalallalala :)

 

3 comments:

Rasp said...

wahhhh dah ada cenggini lak ek...
kalo sapphire tau mesti dia nak gak....
dia syiok main yg kat hp jer...

Lyn Yusoff said...

rasp,
hahhaha... kitorang pun sama syok main..
sapphire sure nak tuh klu dia tau.. lagi seronok dpt main kt hp hehehe

Lov Note said...

alahai tomeinyer.. lov xjumpe lg natang ni kt cni..kalo jumpe pun dok bli jgk kot ye..ehehe