Cuti Yang Agak Tettttttttttt

Hi LoVers,

Good morning everyone!!

IMG-20121201-00038Just got back from long holiday. Today my 1st working day on December. Sure kerja menimbun2. Byk paper work nak kena siapkan before third week ni.

I was pretty exhausted. Huhuhu.. Bila lah nak recover ni. Balik jer hidung dah mula srottt.. srottt… Lagi lah tension. huhuhu

I'm not going to blog about my holiday trip. Klu ada pun Lyn akan cerita skit2 jer lah nnti. Sbb ntahlah, klu dipikirkan balik, holiday ntah ape2 ntah kali ni. Huhuhu.. But give me some time lah. Hati pun belum pulih sepenuhnya ni.

Anyway, starting this month, mmg akan bz sokmo tiap2 minggu. Ada wedding tak henti2 tiap2 minggu. My family members & relatives terdekat pulak tu. Harap2 dpt lah slotkan masa nnti.

Ada 2 kenduri kahwin yg sgt penting this month. Talk to you later lah. Tak larat nak menceceh kat sini. Penatnya Ya Rabbi.

See you!!!

4 comments:

sW33tdARLiNG said...

myself pun duk sakit silih berganti dah masuk 3rd week dah ni...

Amanda Suria said...

bestnya....bercuti kat mana ni Lyn...blog Lyn pun ada malware detected la yang...

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
musim skrg ni
get well soon yea

Lyn Yusoff said...

Suria,
dkt2 sini jer tuh..
tu lah along.. pening ade malware bagai ni...