Pelik Dan Pelik

Pelik dan memang pelik.

Sebab ape tau…..

Siang time kerja, Lyn tak sudah2 sakit kepala. Takkan sbb mkn pulut hari tu tak habis2 kan. Lepas tu serious rasa nak demam. Mcm Lyn ckp hari tuh, I think I’m stressed. Huhuh

And I get headache so often lately, it sucks!! :(

Tapi bila malam, sihat walafiat pulak. I noticed that. I’m not having fever even headache. Ajaib kan. Hehehehe. Siap boleh tidur lena pulak tuh :)

Only having a flu right now since yesterday. I have no idea how I get flu, maybe sekarang ni asyik hujan jer kan. So hidung ni mmg sensitive skit. Pantang sejuk.  Whatever is it. So suffering now. Whole body pain. I think it's because of flu also. :(

Poor this girl :(

Jadual pun skrg byk dah berubah. Demi tuk badan sendiri. Need enough sleep & rest on weekend especially. Weekdays pun. Tidur & rest kena cukup. So tak boleh nak ngadap lappie lama2 sgt. 

But lately ni, off to bed earlier, coz  I want to wake up earlier. So far mata ni takde lah buat hal malas nak bangun ker kan. Cuma ada lah sekali sekali tidur lewat. Padahal esok kerja. Next day jadi zombie. Hahahaha.

Owh nooooo!!!!! I want to be a normal human being and not zombie.

 

6 comments:

Amanda Suria said...

siang jer x siht..malam ok? lain macam je tu...

Dee said...

moga cepat sembuh ye...gi lah jumpa doc kalau tak baik gak, beralih ke perubatan Islam..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt

Baik jumpe doc kak..

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

suria,
tu ler pasal..
tapi dah pg cek, takde pape

Lyn Yusoff said...

dee,
dah jumpa doc dah.. doc kata takde pape.. now dah sihat dah

Lyn Yusoff said...

sofia,
dah yang..
doc kata takde pape