Sudah Jadi Angah

2014-06-28-19-41-21-724Sebenarnya Lyn keluar kan tudung sbb nak tunjuk my sis tudung yg Lyn beli kat SACC hari tuh. Tapi budak kecik ni aka Angah nampak terus jer dia sarung & ikat kat leher dia. Hehehe. Dia buat sendiri tau. Takde sapa yg ajar. Tu lah kerja dia hari2 kat rumah. Pantang nampak tudung mummy or tudung neneknya. Habis jadi bahan permainan untuk dia.

Ermmm jgn kekecik jer rajin pakai tudung. Esok2 dah besar, hilang pulak. Hahaha. Btw, peace tak menjadi. Org 2 jari, dia guna 3 jari. Apa lah Angah ni. 

Btw, budak kecik ni dah jadi Angah. She’s 2nd in her little family. My niece got a little boy a few month ago. Dah jadi kakak dah. Akhirnya dpt jugak boy after dua org perempuan. My grandson already one month old. Sedap jer ku gomol dia. Hehehe

So far takde pic nak tepek kat sini. Most of those pic dah letak kat IG awal2. Klu takde IG, tunggu lah kerajinan ku nnti ku tepek di sini yer. hehehe

Cheers!!!


4 comments:

Mummydearie said...

Comel jek kalau budak kecik bertudung. Rasa nak cubit-cubit jek pipi. Geram!

Amanda Suria said...

sama macam si kembar Lyn...rajin menggeledah....

Lyn Yusoff said...

MD,
kannnnnn.. tu pun siap kena gomol..

Lyn Yusoff said...

Suria,
biasalah along.. budak2 suka gitu..
suka melawa..