Today

Hi LoVers,

Lambat bersiaran pagi ni coz my internet not working very well since last night. Tension btul. So takde mood nak berblogging malam tadi. Draft entry dah set semua untuk next week.


Hari ni dah 6 hari kita berpuasa. To be honest, sejak Ramadhan ni cepat betul dah Jumaat. Tak terasa pun. Tak macam sebelum2 ni. Nak tunggu Jumaat kemain bercinta ok. Tension jer.

A bit relax today coz my bos not around. Went to outstation since yesterday. So best lah skit hari ni. Hahaha. Oklah, malas nak menulis lagi. See you next week.

Selamat berpuasa & happy weekend!!!

[Pic, credited to Google image]


4 comments:

Nurulizwa Binti Kamaruddin said...

happy weekend!

Mummydearie said...

Selamat berhujung minggu, Lyn. Jumaat pertama bulan Ramadhan ni memang terasa cepat sungguh. Tak payah nak menghitung hari macam selalu :)

Lyn Yusoff said...

Nurul,
dah nak jumpa another weekend dah :)

Lyn Yusoff said...

MD,
betul la kak.. tak mcm selalu.. syok2.. lepas ni sedar tak sedar dah dkt nak raya kan..