Kereta Pengantin

My face look so nice & smile rite?? Hehehe. After not feeling well before. Barulah ceria skit kan. My mum kata barulah muka & tgn Lyn berdarah. Kalau sebelum ni pucat saje.

Masa pergi Pameran Pengantin Malaysia last week, ada booth yg menyediakan service kereta sewa khas untuk pengantin. Skrg ni serba serbi org wat business erk. Kereta2 antik pun ada.

Meh verangan sat amik pic kt kereta pengantin ni... Tak dpt lagipun takpelah. Janji verangan dulu. Ahakssss :)

So these several pictures that we took...
Cantik??

Teruja??

Sape2 yg nak kawin tu, klu ada budget lebih sewa lah kereta pengantin cam gini. Sure vassssssss uolssss. Lepas tu buat lambaian ratu. Confirm lagi meletoppssss. Hehehe

6 comments:

mummysyafie said...

akak pun gi gak..tapi gi ari ahad kot.

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
Lyn pun pg ari ahad gak..

Irma Nadira Inez said...

u ada contact x utk kereta2 sewa..cantik sgt!

Lyn Yusoff said...

Irma,
alahaiiii takde yang..
i lupa dah mane i letak brochure tu..
huhuhuh

honeylily said...

kami ada menyediakan perkhidmatan dekorasi kereta pengantin...littleangelcardeco.blogspot.com

zahra az said...

Salam...sya nk sewa keta