Collecting Paperbag :)

Collecting paperbag doesn’t sound so weird rite?? Actually, if you’ve been collecting for few years like me and have no idea what to do with them, just keep it.

My whole paper bags and plastic bags collection are here.

P1060963Ni sebahagian jer. Actually ada lagi. Malas nak punggah. Hehehe. So setiap kali membeli barang, mmg Lyn akan simpan paperbag ni. Kadang tu yg lama2 pun still ada. Elok jer Lyn simpan. Tapi kadang guna gak utk letak something.

Korang ade simpan paperbag tak?? or korang anggap simpan benda ni menyemak jer :)

16 comments:

Khai_Low said...

nie lebeh kurang macam kumpul setem la kan? u are so alike my sister. movie tics, receipt, tissue, anything yg unique semua kumpul. (masa die belum kahwin la) skang dok kumpul pampers jer.haha!

Lyn Yusoff said...

Khai,
hahahha..
tak semua benda i kumpul..
tgk mood gak..
tapi paperbag ni mmg kumpul dr dulu lagi.. hehehe

SURIA AMANDA said...

kamu nyer hobi ni sama ngan kak long ku itu..sangat teruja ngan paper bag..ntah apa2 ntah

Khai_Low said...

really? mesti banyak koleksi kan.rajin shopping, banyakla dapat.kan kan.hehee

adenium said...

i pon collect gak dulu... tapi dah tatau nak uat apa... so ai guna.. satu persatu.. ehehhe

AYW said...

sama rina pun suka kumpul paperbag masa zmn sekolah, pastu bangga tayang paperbag branded bawa g sekolah letak baju PJK,hehehe..tapi skrang bila kemas bilik semak je bnyk sgt, yg mana betul2 branded je simpan,

Nashays said...

ske jugak kumpul paperbag nie..
rs sayang dah guna..

Hari tu ms nak pindah dah tak tau nak letak mana..

Klu saiz kecik2 leh isi lunch box
Tapi yang besar tu rs sayang nak guna
P klu dah banyak belasah ajer..

Lyn Yusoff said...

Suria,
so i boleh gang dgn kak long mu itu..
suka n best per.
hanya org je tak tau.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Khai,
bykkkkkk sgt..
rajin shopping byk lah collection hehehe

Lyn Yusoff said...

Sid,
kekadang i guna gak sid..
tapi yg branded2 i simpan..
sayang nak guna..
hehehe

Lyn Yusoff said...

Rynna,
samelah kita dik..
skrg ni pakai gak..
mane yg branded je kak lyn simpan..
hehhee

Lyn Yusoff said...

Nashays,
hanya org yg tau nikmat kumpul paperbag ni je yg tau best ke tak kan..
sekrg ni pakai gak, tpi simpan yg branded2

dD Fabulous | sitekateki said...

DD pun suka simpan gak paper bag cam kak lyn nie...lagi2 kalau yg designer label tu, memang x akan guna la..simpannnn elok2...hehehe

Lyn Yusoff said...

DD,
klu designer label tu sure lah simpan. sayang nak guna kan..
hehehe

mummysyafie said...

lyn..akak ada dua box besar koleksi paperbeg ni. sebelum ni nak buang je sebab tak tahu nak buat apa dah ngan paperbeg bertimbun tu

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
simpan jer kak..
lyn pun byk gak.. penuh kotak besar..
tak pakai pun.. hehehe