Block & Unblock

I've been block a few names in twitter. Jgn lah tanya kenapa, pasti ada sebabnyer. Lama dah Lyn block dia.. dia.. dia.. ni.

Ermm rasa adil or tak erh??

But Lyn buat bukan suka2, tapi kena gak since dia sibuk nak stalker tweet kita dan menyampaikan pada org tertentu. Menyampah aku :(

Actually Lyn nak private kan my tweet, tapi rasa cam payah plak. Kang klu ada yg nak request, nak kena bukak lappie to approved. So leceh disitu. So for time being, let it be. Klu dah terpaksa nnti, wajib lah di private kan. Okey..

twitter_bird_blockAda ke harapan tak nak unblock??

Ermmm confirm takde harapan sbb aku tak suka dgn dia… dia.. dia… dia… *berapa byk dia daaaaa, heheheh* ni.

So harapan tinggal harapan jer lah. hehehe. Puiiiiiiii!!!!

Lagi satu.. nak ckp ni…

Since I have been spending less time on Facebook, Please do not tag me on unnecessary thing. Come on lah beb. Rimas lah. So pleaseeeeee.. harap sgt. *Menyampah tahap 80 kali*

So let’s continue on twitter, because I’ve been spending more time on twitter since 4 years ++ ago and now I’m addicted. Hehehe..

If you don't have an account, please register one and login. Best gilakkkk. Mari kita berjimba di twitter pulak. Yeahhhhhh!!!!!

Btw, please follow me on twitter

See u there!!! :DD

[Pic, credited to Google image]


4 comments:

SURIA AMANDA said...

along pun x suka org duk tag2..nak2 online shopping..semak timeline along tuh

Lyn Yusoff said...

Suria,
tau takpe along..
rimas okey tgk timeline tuh

AlyzaFisol said...

sye suka twitter dari Fb sebab free to cakap pape ikut suka hati..hehe

Lyn Yusoff said...

Alyza,
yup..
i like!!!!