Cream Puff Yummyy!!!

Rezeki ni dipanjangkan kepada Lyn sekeluarga. Anak angkat my mum dtg rumah ari tu, asal nya nak bertanya khabar my mum & lain2, ater dah lama tak dtg kan. Sekali di bawaknyer satu kotak ke dapur. Takkan bawak cake kan.

Birthday sape plak

Takkan birthday anak dia kan..

Rupa2 nyer….

Hah ini dia… cream puff…

IMG2061-20120225-1810Kakak angkat Lyn buat sendiri ni tau. Dia kata baru dua kali dia mencuba. Tu yg berani bawak ke rumah. Dia takut klu tak sedap nnti org complaint. Biar pun baru dua kali buat, rasa nyer mmg sedap. Mcm dah expert gitu.

Dah lah lembut, dia punya cream dalam tu.. alamak…. syok plak makan. Tak cukup seketul, terus amiik berketul2 ngap ngap masuk mulut. Klu boleh nak makan sorang jer. Tapi tak baik lah kan. Rezeki tu kan elok klu di kongsi bersama. Betul tak??

Katanya, dia ikut resipi yg kawan dia bagi. Lyn pun gatai mintak. Kononnya nak bagi on the spot, tapi boleh dia lupa plak sukatan itu ini. Jadinyer kenalah tunggu dulu. Kang tak pasal2 bantat lah pulak. Baik lah kita ikut sukatan yg betul kan.

Lagipun bukan nak buat skrg. Belum ada masa yg sesuai lagi nak buat. Chocolate cake pun tak terbuat2 lagi. Ni kan cream puff. Ermm verangan je lah ko Lyn!!!

Lately ni busy kemain. This week ade wedding my cousin. My mum dah siap sound jgn pg mane2. Jadiknya berkampung lah kat rumah weekend ni. Huhuhu

Ape2 pun.. cream puff tu sedap sgt!!!!

Nak buat tak tau bila lagi kan.

Klu nak beli kat mane ada jual?? Tapi nak yg sedap lah erk.. hehehe *demand*

Any idea??

2 comments: