Memoir #AdamDanHawa

imageIf you’ve been following my tweets, sure timeline korang penuh dgn hashtag #AdamDanHawa kan. Mmg tiap2 malam Lyn akan tweet cerita ni. Ada yg kata Lyn tweet  in detail gitu. But tak lah sebenarnya. Sikit2 jer. Mana yg sempat. hehehe

image So far ramai jer yg melayan. Selalunya gang berbalas2 tweet, si Anor. Mmg berbalas saja. Hehehe. Mmg tak pernah failed tgk dari episode 1 sampai episode 80.

Tapi lepas ni timeline korang takde lah penuh dgn hashtag #AdamDanHawa lagi, sbb cerita nyer pun dah habis last Thursday.

Lepas ni cerita Sehangat Asmara if I’m not mistaken, lakonan Adi Putra & Rita Rudaini. Klu best boleh lah layan. Klu tak best, boleh jalan. Hehehehehe

 

2 comments:

Amanda Suria said...

x lama lagi nak difilemkan plak...

Lyn Yusoff said...

Suria,
klu di filemkan hara2 best lah..
jgn jadi nurkasih, series best. film cam hampeh... membazir duit dan masa