Ukiran Inai Pulak

Friday night masing2 sibuk berinai. Pengantin of coz lah kan. Keluarga kak ipar mmg suka berinai. Siap jari kaki tangan sekali. Complete 20. Hehehe. Family Lyn pun join sekali. Nurul & Puteri lah kemain excited.

Beria dorang mengajak Lyn skali berinai. Tapi seriously, Lyn tak minat. Pakai sebab kahwin jer nnti. Klu saja2 mmg takkan.

Lyn cuma suka henna ukir2 tuh jer. Tu pun yg simple. Klu penuh sgt, cam ape jer. Rimas. Next  day mintak anak buah my SIL buatkan. Terror budak 16 thn tu ukir inai. 

IMG_1638Dan ini lah hasilnya. Takat ni jer lah yg Lyn suka. Tu pun mak kakak ipar & lain2 suh Lyn letak kat inai kat kuku. Tapi tu lah, tak suka den ni hah. Hehehe

IMG_1636 Tu pun seminggu gak nak kasi hilang. Inai yg dorg pakai ni, lambat sgt hilangnya. Terpaksa Lyn guna sabun  & sponge tau nak hilangkan cepat2. Bkn ape, rasa cam ada something jer kt tgn ni yg mengganggu. hehehe. Masa nak pakai kemain suka, bila lmbt skit hilang menceceh jer ko yer Lyn. Hehehe

Tu mmg Lyn lah. Berinai complete mcm pengantin tak mungkin. Skit2 pun tak mungkin. Nak tunggu Lyn complete berinai, tunggu lah I kahwin yer uolsss. Tu pun terpaksa. hehehe.

 

2 comments:

Amanda Suria said...

bila agaknya majlis Lyn tu eh..opps...x elh tanya soklan ni kan...

Lyn Yusoff said...

suria,
hahahha..
tau takpe...