I Need A Short Vacation

Hi LoVers,

A boring update of my life on my blog. Nothing much has been happening in my life recently. Nothing to story. *sigh*

IMG-20121201-00037 Seriously I need a short vacation before fasting month. But so far not planning yet. Going to Singapore maybe. But still berkira2 lagi nak pergi atau tak, since I got some work In JB. So mungkin terus jer ker Singapore. Tu pun tgk keadaan. Klu tak melepak saja di JB. Kurang2 boleh jugak boleh pg JPO. Shopping raya sekali. hahaha

Yelah, Ramadhan tak lama jer lagi. Lepas tu raya pulak. Wajib shopping raya ni. Jom!!!

Sambil2 tu berehat sekali. Sesekali perlu jugak vacation ni. To refill the mind and body with fresh energy. Klu asyik bekerja pun naik letih jugak badan ni. Letih otak, letih badan. Serba serbi letih lah.

Tapi klu dpt pergi pantai pun best jugak ni. Pantai mana best?? Jgn lah suggest PD. Boring lah. Tiap2 tahun pergi. Jauh skit dari PD. Semestinya kat JB. Senang skit, lepas kerja boleh merayau2 kat pantai pulak.


6 comments:

babYpose said...

i feel like holidaying too :)

Mummydearie said...

Eh, jangan gi JPO! Jangan membazir. Tak baik. Bulan Ramadhan dah nak tiba. Raya juga. Tak bagus membazir sangat tau. Hiks!

Akak tau satu tempat kat JB - Danga Bay :)

Sila jangan nak hempuk akak yang tak bersalah beri opinion nih!

idzwa kamaruddin said...

cherating?

Lyn Yusoff said...

babypose,
kannnnnnn

Lyn Yusoff said...

MD,
sbb nak raya lah shopping kt JPO kak.. sekali harung tuk shopping bila tak raya.. hahaha

Danga bay?? best ker?? nnti lah di pikirkan...

Lyn Yusoff said...

Idzwa,
ingat nyer nak pegi cherating gak ni.. lama dah tak jejak..