Selfie With Monopod

I’m not a big fan of selfie. But I have to admit that I have yet to try out the cool accessories that available to gadget fans for taking more self-photos. 

It’s called monopod. I would often see people taking group selfie using a monopod. It’s not belong to me. Its belong to my niece.

Let’s selfie using monopod. Yeayyy!!!!!!!

IMG-20140629-WA0000
IMG-20140629-WA0001
IMG-20140629-WA0002
IMG-20140629-WA0003
IMG-20140629-WA0004
IMG-20140629-WA0005
IMG-20140629-WA0006
IMG-20140629-WA0007
IMG-20140629-WA0008
Si kenit dua org tu pun over jugak :P


6 comments:

Mummydearie said...

Alahai, comelnya bertudung walaupun berduck face gitu :)

Akak pun takda lagilah monopod bagai ni. Selfie tu pun sangat jauh dari diri, memang taklah kot bermonopod gak :)

Farra AM said...

akk bleh bermpnopod kalau orang lain yg set kan phone tu... pendek kata kalau tinggal posing je, iols no hal! haha

Fara Menulis Tentang..
-Fara-

Lyn Yusoff said...

MD,
hehehe..
klu join bebudak2 tu mmg rasa jadi kanak2 ribena lah jawabnya..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Hehehehe...comel budak kecik2 tuh posing..

kak lyn n MD...kalo joined bebudak mmg kite xsedar kadang2 kite pn terikut2 gelagat diorang time tuh kan hehe

regards,
Triplesmiley

Lyn Yusoff said...

Farra,
akak lagi awesome..
takde hal punya yer.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Sofia,
betul tu sofia..
ikut jer perangai ntah apa2 dorang tuh.. aduhaii tak sedar diri betull hahaha