Redondo Cream Wafers

Have you seen this??

20140606_085405It’s Redondo, luxury cream wafers.

I don’t know where to buy. But I got this from my boooboo. He brought it back from Bandung. There’re 3 flavors which is cappuccino, chocolate & vanilla. Yg chocolate dah habis dulu. hehehe. Ada lagi a few souvenir that he bought for me. Yg lain tu biarlah rahsia. Ahaksssss. Gitu kan… hehehhe

Sebab tak berapa nak makan nasi sgt, so kita makan lah wafer ni. Agak tak diet jugak lah, sbb makan benda manis gini kan. Tapi dah rezeki kita belasah jer lah. Tu pun setin pun berhari2 jugak nak habis. Pagi petang melantak wafers ni. Sambil2 buat kerja. Sedap gilaaaaaa…

Dah habis 3 tin ni nanti, lepas ni melopong lah. Tak tau nak beli kat mana. Takkan nak suruh pergi Bandung lagi. hahaha.

Kat sini rasanya ada kot. Tapi tak pernah nampak pulak. Pergi kedai junk food kat area my house pun tak pernah jumpa. Klu ada boleh gak beli byk2 buat kudap-kudapan. Korang klu tau bagitau tau. Wa nak repeat beli. 


4 comments:

idzwa kamaruddin said...

amboiiii mcm sedappp je nie!

Mummydearie said...

Amboi, makan sorang je tak ngajak! Akak pun first time tengok wafer ni Lyn. Kalau nun jauh di Bandung sana je yang boleh beli, memang tak merasalah akak buat masa nih :(

Lyn Yusoff said...

Idzwa,
sedap u!!

Lyn Yusoff said...

MD,
meh dtg sini meh...
hahaha...
tu lah kak, klu ada kt bandung jer mmg tak merasa la lepas ni..