Si Dia

IMG_0659 Si left-handed yg sibuk coloring. Yg pic sorok2 pun dia dgr sbb ade sound kan masa snapped. Kena haippp jugak dgn dia. Hehehe

IMG_0660 Kali ni dia biarkan jer. Malas dia nak layan aciknya. Owh lukisan tu dia beli kat sekolah. Coz she’s loves drawing & coloring, dia kecek2 daddynya nak beli. Minat dia kan, takkan nak halang. Tapi cita2 nak jdi doctor.

IMG_0661 Dah siap, dia lak over suh snapped pic. Hehehe. Rindu budak kecik ni. Neneknya baru je meninggal, dan 4 hari lah dia kat sana.

Sewaktu kat rumah tu dia tgk mummy nangis, dia mcm buat tak kisah jer. Lyn rasa dia blur sgt2. Dia just duduk kat tepi sofa & termenung. Kitorang pulak yg sedih tgk dia. Sewaktu sampai rumah neneknya, dia nampak ok lagi. Lepas tgk mummy nya menangis, dia pun menangis sama. Teresak2 sungguh. Kesian kitorang tgk. Moga2 dia kuat.

Rindu sama kamu Baby!!


10 comments:

Dee said...

cantik lukisan dia..berbakat ni..

attyfir said...

kemas jer baby colouring..ada bakat.

Amanda Suria said...

Along plak sebak baca...budak2 kan...mcm Ikie...nampak blur masa arwah atuk dia meninggal...skrg bermanja ngan atuk yg sini plak...

Lyn Yusoff said...

Dee,
budak2 mmg suka bab melukis2 color ni

Lyn Yusoff said...

Attyfir,
haah kak ty, ikut abg & adik lyn..
suka melukis

Lyn Yusoff said...

Suria,
tu lah along.. dia agak manja jugak dgn arwah neneknya.. walaupun tak rapat..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Serious cantik colouring die...haha xpe..skg dh multiskill..doc tp berjiwa seni..hehe

insya-allah kak..sofia pun doakan dia tabah

regards,
Unsmiley



Mummydearie said...

Pandai dia mewarna. Cantik!

Lyn Yusoff said...

Sofia,
kan... mcm2 dah skrg ni..
alhamdulillah dia nampak ok..
kekdang dia termenung gak..

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tulah kak..
dia mmg minat..
so mmg kita tak halang langsung bakat nya