Perempuan Rama-Rama

IMG_3439Geram pulak gk make-up kat muka Nurul ni. Cantik. Tetiba duk teringin plak nak conteng muka mcm gini. Hahaha. Ermm perasan. Mcm budak2 lah ko Lyn! Eh.. tapi ape salahnya kan, sesekali feeling like a children. Hehehe

IMG_3438Dia dan kawan2 kat kindie kena buat performance untuk majlis tadika di kawasan Klang. Berkisar tentang rama2 katanya. Sebab tu dilukis muka jadi rama2. Dpt tempat kedua. Oklah tu at least dpt lah jugak kan.

Lyn tak pergi pun. Ada hal time tuh. Yg lain2 jer pergi tgk.

Balik tu seharian jugak lah dia tak bersihkan muka sampai ke petang. Cantik katanya. Dek kena bising dgn mamanya, baru dia cuci. Bkn elok lelama, kang rosak kulit muka gitew :)


6 comments:

Dee said...

cute..excited kan..dee pun tetiba rasa nak muka dilukis gitu..hahaha..

Mummydearie said...

Sifat keanak-anakan tu akan kekal dalam diri kita walaupun kita ni wanita melayu terakhir katanya :D Jom kita buat dalam bilik utk tatapan sendiri. Tapi kalau akak keluar gi ruang tamu for sure suami akak tanya, "Buang tebiat ke apa nih?" Hahahaha...

Lyn Yusoff said...

Dee,
sure cute klu kita lukis gitu.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
hahahah..
bkn buang tebiat kak.. saja nak lukis.. dulu2 mane ade benda ni semua. skrg lah baru nak rasa

Amanda Suria said...

budak2 kalau bab event graduation memang comel..memang diorang excited..

Lyn Yusoff said...

Suria,
kan...
seronok tgk dorg punya gelagat..