Si Hitam Manis

Hitam2 si tampuk manggis,

Sungguh pun hitam ku pandang manis.

untitled Yer mmg manis dan sedap mee hailam ni. Bila dah sedap mmg kita repeat bebanyak kali sampai masing2 jemu. Tapi bkn lah addicted sgt. Mkn bila btul nak rasa jer.

Sebungkus RM3.50. Byk mee, daging, telur & sotong. Murah rezeki peniaga ni. Sekarang ni order main call2 jer. Setengah jam baru dtg amik. Klu jam tu nak makan, jam tu nak order, mmg lama lah ko tunggu. Kedai dia ramai org. My niece lah regular customer dia. Sbb tu selamba jer order thru phone. Hehehe.

Nasib baik takde delivery. Klu ada lagi lah senang #Eh


6 comments:

Amanda Suria said...

biarpun rupa mu hitam...rasanya dah tentu2 menjadi pujaan kan...so jgn pandang pada rupa...hehehehe

Mummydearie said...

Murah harga, murah isinya. Kat mana tempat ni agaknya?

Lyn Yusoff said...

Suria,
betul tuh..
mmg sedap mknn ni..

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
kat rumah my mum sis..
kt klang

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

perghhh meleleh tgk mee hailam nih

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

Sofia,
tgk pun dah meleleh kan..
klu mkn lagi laaaa hehehe