Short Update

Hi LoVers,

Do you have any plan for this weekend?? Mine, yes I have. Just bring my mum to somewhere. Dah berminggu2 bertangguh. Maklum lah sibuk dgn wedding sedara mara. Itupun tak update lagi. Will update next week ye. Hehhee

Since this week, takde wedding & kenduri, Lyn amik peluang settle kan hal my mum. Klu bertangguh2 lg, Lyn yg stress. Minggu ni jer free, next week ada wedding lagi. Baik settle kan this week.

Ok takmau update pjg2

Dengan ucapan….

*

*

*

*


image Daaaa…… See you next week!!! :)


[Pic, credited to Google image]


8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

daaa..

Rasp said...

ye lah kan sis...
settlekan apa yg tertangguh tu...
me plan nak gi tgk my son at his u....
hope menjadi ler...
missing him huhuhuhu...

Amanda Suria said...

Happy weekend lyn.....

Mummydearie said...

Hah, ada apalah tu dgn your mum. Jangan2 dia ajak gi masuk meminang tak? Lama betul nak tunggu anaknya buka mulut suruh orang pinang...Hahaha...

Lyn Yusoff said...

Mrs, eady,
daaaa

Lyn Yusoff said...

Rasp,
btul tu sis.. time weekend ni lah nak buat kerja yg tertangguh tuh..

Lyn Yusoff said...

Suria,
sudah nak menunggu weekend yg baru along. hahaha

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
takda maknanya kak...
dia tau anak dia buat tak kisah jer tuh.. hehehe