Weekend!!!

Hi LoVers,

happyweekendIt’s the weekend!!  I’m getting ready to enjoy. Yeayyyyy!!!! :)

Bukan lah enjoy sepenuhnya, adalah benda yg nak dibuat, event to attend & so on kan. Waiting list byk bila tiba weekend. Ada minggu yg mmg kita tak kemana2. Spent all the time with beloved family. Ada jugak minggu yg byk wedding, majlis nak kena attend. In Sya Allah kita pergi.

Since school holiday just started, bertabah lah dgn mcm2 majlis sampai hujung thn ni. Mmg tak menang tgn dibuatnya. Hehehe

Oklah, just a simple entry for today. I’m too lazy to type. Hehe.

Wish you all a lovely weekend and enjoy it to the max!!


8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

weekend yg penuh dgn jemputan kawin..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

Have a great weekend kak ^_^

regards,
Triplesmiley

attyfir said...

Morning lyn
samalah .
minggu ni kty byk jemputan kawin .

kalo ada terjumpa ke..tegur eh..
mcm leh jumpa lak ye .

takecare lyn, happy weekend

Mummydearie said...

Happy weekend again, Lyn. Seronok lain macam ni mesti banyak undangan makan-makan ni. Maklumlah bila cuti sekolah aje, macam-macam jemputan ada. Akak suka sebab next week boleh berangan lebih sikit masa bawa kereta kerana jalan dah kurang sesak.

Lyn Yusoff said...

Mrs. Eady,
biasalah tu.. musim org kawin kan

Lyn Yusoff said...

Sofia,
u too dear

Lyn Yusoff said...

Attyfir,
kot lah terjumpa ker kan..
hehehehe

take care kak..

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
haah kak, org jemput kita pegi kan..
selagi boleh kita penuhi..

haah kak, jln lengang skit. tpi this week pun dah start lengang..