Mini Celebration

Hi LoVers,

Good morning everyone!!

A bit surprised birthday celebration from my beloved families. Beriya dorang arranged our mini birthday celebration yesterday. Mmg terkejut jugak lah. Just a simple only. Takde jemput sapa2 pun. Just our little adik-beradik yg dkt2 jer. Tak roger pun adik-beradik yg lain2. Takpe next time kita buat besar2an yer.

IMG_1560Baju pun kat rumah jer. Tak sempat nak touch-up pun. Hahaha. I share the same birthdate with my niece, same date and of course not a same year. Hehehe. Every year mmg kita celebrate together. Perangai pun sama. hehehe. Makanan pun simple2 jer. Cake from SC, mee soup, mee hoon soup, hot dog, chicken nugget fingers & tembikai.

20140329_200910A surprise birthday party was organized by this 3 of people including my SIL. Dorang pakat dah seminggu rupanya. Sabar jelah tau. I brought them to Shah Alam on Saturday, sbb Lyn ada hal.

Then dorang ajak pergi Secret Recipe beli cake. Lyn bawaklah, tu pun duduk dlm kete jer. Bila di tanya, cake tu untuk siapa, my sis jawab untuk kawan dia kat office. My niece plak, pergi beli mee hoon nak buat breakfast on Monday kononnya. Lyn percaya jer lah. Kemain masing2 susun strategi kan. Lyn mmg tak suspect langsung. Sbb normally klu kita buat birthday sapa2 pun, kitorang akan discuss together. Patutlah Lyn asyik terperasan dorang sok sek sok sek jer. Ini rupa2nya. hehehe

Anyway, thx for the mini celebration for us. Sayang korang ketat2. Korang mmg licik sampai kan Lyn tak dpt hidu apa2 pun. Thanks kakak2 & anak buah ku. Nnti kita celebrate yg besar2an pulak yer before puasa.

6 comments:

Mummydearie said...

Happy birthday Lyn! Seronok kan ada surprise cam ni apatah lagi kalau kaum keluarga yang terkejutkan kita.

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

Ohh bday akk ea...happy birthday kak! may Allah bless you and your dreams come true..

Hahaha gigih berlakon diorang yang nk buat surprise untuk akk..best tuh sebab surprise menjadi...hehe

regards,
Triplesmiley


Amanda Suria said...

Happy belated birthday Lyn....

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tu lah kak.. terharu gila..

Lyn Yusoff said...

Sofia,
tu la pasal. boleh k lyn tak boleh hidu agenda dorang.. sabar jer lah..
yg penting best..

Lyn Yusoff said...

Suria,
thx along