I LoVe My Rest Day

Hi LoVers,

Happy Friday yea. Sekejap betul dah Jumaat. Memang sukaaaa sgt ^__^

I loVe my rest day so much. Why? So many reasons. Badan perlukan rehat secukupnya. I don’t care what anyone thinks, I need rest sebab dah seharian & seminggu kita bekerja. Tu yg dkt office. Belum lagi kerja2 kat rumah.

The second reason I love my rest day is sleep. This is the one day out of every week that I allow myself to sleep as late as I can. But normally, pukul 12am dah masuk tidur pun. Tak lah lewat mana. Dan bangun yg agak lewat jugak. hehehe.

Owh well…. *malas nak menaip lagi sebenarnya, hehehe*

Usually, I post some kind of life yg simple2 jer on Friday. Sbb malas nak menaip. Entry panjang2 kita publish hari Isnin jer lah yer.

IMG_4861 So, this one’s going to be a short one, and have a good weekend!!

Next week, I’m officially one year older '*OMG dah tua* pfffttttt


6 comments:

Amanda Suria said...

along sgt2 perlukan rest day sekarang tau....perlu sgt2...

Lyn Yusoff said...

Suria,
betul tu along..
jadi mari rest di rumah weekend ni..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

ohhhh minggu ni sofia rasa tak cukup rest...skg nih rasa mcm tak puas je rest hehe

regards,
Triplesmiley

Mummydearie said...

Sejak dua menjak ni rasa letih sangat cepat. Faktor umur kot :) So kalau weekend tu rasa nak memerap aje kat rumah. Bukannya dapat rehat pun tapi lagi best daripada keluar berjalan kat luar. Anak-anaklah yang kesian, kena memerap di rumah ikut makpaknya.

Lyn Yusoff said...

Sofia,
kita mmg tiap2 minggu tak cukup rest sofia.. hahahah

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tu lah kak, kadang lyn lebih selesa duduk rumah dr merayau kat luar tuh. dah lah sekarang musim panas.. lebih relah duduk rumah, tgk tv dan tidur..