Another Birthday Celebration

Hi LoVers,

It’s happen on Wesak Day. It’s my niece birthday. Mcm Lyn yg ada big family ni, mmg rasanya tiap2 bulan ada birthday. Cuma tak berapa nak ingat, sbb terlampau ramai sgt. Mana lah larat nak ingat satu2 kan. Hehehe

Yg dkt2 dgn kitorang selalunya buat lah mini celebration. Ataupun yg paling senang, kitorang satu kan semua birthday twice a year, June & December. Senang lah kan sekali harung kita celebrate. But for mum, kita celebrate special for her. Only her, no share2. Hehehe

Ok, Lyn mmg tak tahu pasal celebration ni. Just a simple wishes for her. Rupa2nya my sis aka mama dia & yg lain2 yg plan. Since I’m not feeling well during that day, so Lyn melepek je kt dlm bilik. Dah petang baru dorang inform.

2014-05-13-18-04-44-076Suka lah dia dpt celebrate her birthday. Klu tak muka sedih jer ingatkan orang tak ingat birthday dia. Bkn apa, masing2 buat dek jer. Semua food preparation buat kat rumah my sis kat sebelah. Mana lah dia tau komplot2 tuh semua kan. Hehehe. Dia just concentrate siapkan assignment dia je dari pagi.

Ada birthday song jugak by us with guitar player, my nephew. Tapi Lyn upload kat IG jer. Tiap kali birthday, my nephew lah yg jadi musician. hehehe

2014-05-13-18-05-04-975 Chocolate cake for her. Happy 19th birthday Nor. May Allah bless you. Study smart & jadilah anak yg solehah. Awak tu anak tunggal, belajar rajin2 supaya esok dah kerja boleh tolong mama awak.

2014-05-13-18-05-22-758Just a simple food. Spaghetti bolognese, fries, nugget, hotdog & kuih apam. Buat pun simple2 jer kan. Jemput adik beradik yg dkt2 jer. Lagi pun tak proper sgt kan. Yg penting dia happy with the celebration.

Having food together with family. Dah petang kan, so masing2 skipped dinner malam tuh. Kenyang sgt. Hehehe.

Next.. tak sure birthday sapa lagi. Tgh duk berkira2 ni :)

10 comments:

msredcheesecake said...

HB to birthday girl... akk suka sambut bday anak buah ni, kumpul ramai2...

Dee said...

Sweetnya kek dia...happy birthday..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Ohhh happy belated birthday!! so taurus girl lah nih..hehe sofia pun sama..#givemefive

kak..berkumpul sesama family tuh yg buat syok..

regards,
Triplesmiley


idzwa kamaruddin said...

meriah..n happy moment!

Lyn Yusoff said...

msredcheesecake,
betul tu kak, seronok bila dpt jumpa ramai2..

Lyn Yusoff said...

Dee,
kek biasa je tu kak dee

Lyn Yusoff said...

Sofia,
gang taurus lah erk ni... hehehe

dpt berkumpul tu yg seronok sebenarnya...

Lyn Yusoff said...

Idzwa,
simple jer tuh...
yg penting meriah

Mummydearie said...

Happy belated 19th birthday! Keluarga besar ni memang kejap-kejap aje adalah birthday celebration. But salutelah Lynnya family, semua pun kalau boleh nak dicelebrate bersama keluarga. Akaknya family yang duduk dekat agak sepelaung dari rumah, yang kecil comel lote sambutlah lagi. Yang makpak macam akak ni kirim salam ler. Pandai-pandai suamilah nak ingatkan ke tidak. Sedih ...

Lyn Yusoff said...

MD,
biasalah tu kak... kitorang ni mana yg dkt jer yg celebrate.. yg jauh2 tu just wishes jer lah..
cuma suka berkumpul ramai2 dgn family.. seronok :)