The Largest Bloggers’ Gathering with Gatsby Deodorant Street Fair – Part 4

Hi Lovers,

My pics with bloggers…..

P1030072 Peneman Lyn sepanjang hari, Adam Arjuna. Dia lah photographer saya. Nasib lah dia tinggi kan, senang dia nak amik pics. Hehehe.P1030111I met beautiful girl, Aud. OMG!!! She’s so small, sweet, soft spoken. Malu gak orangnya. I did mentioned that I one of the Redmummy's readers. We laughed you know. We did not chat so much. Just taking pic and say good bye.  Malam tu siap mention kat Kak Red dlm Twitter.  Hehehee

Dear Aud, nice meeting you :DP1030147Ayu. Teman Twitter sekarang ni. Hehehe. Btw thx for the tips yea. Tettttttttttt!!! Lyn dah letak pic ni. Hehehe…P1030149Yaty. Dah hampir 3 thn Lyn kenal diaP1030124Group pic. From left : Yana, Syahira, Ayu, Myself & Yaty. 1st time I met Syahira & Yana. Padahal masa Syahira stay Shah Alam dulu, ada gak plan nak lepak. Tapi busy memanjang uolsss

P1030127 Adam & Imran. If I'm not mistaken Imran ni one of the junior Adam masa study dulu. Kira jejak kasih lah ni. Hehehe

Actually, Lyn tak amik byk pic with other bloggers. Ada gak terjumpa Dd yg tinggi tu. Tapi nampak dia ke hulu ke hilir. Tak sempat nak tarik bergambar.

Kitorang sempat lagi round pegi lepak minum kat level 10 secara berjemaah. KuE pun ada sekali. Tapi time nak bergambar dia dah menghilang. Enggak tau kemana.

Zac Zirwan pun ada katanya, tapi tak terserempak langsung. He did mentioned thru his comment from my previous entry. Klu dah ramai2 gitu mmg payah nak ingat muka masing2.

I’m sorry guyz…

Anyway… nice meeting all of you. Kot2 lah terjumpa kat mane2.. tegur2 lah erk… Hehehe

4 comments:

Dee said...

amboi..sakan berposing..dee suka ar tgk..so happy je muka suma..

Lyn Yusoff said...

Dee,
wajib berposing sakan..
bukan slalu jumpa pun kan..
so muka masing2 happy je.. tpi sebenarnya penat tak hingat tuh...

sitekateki | dD said...

nampak dD ek...
next time kalau nak amik pic, tarik je dD...sure dD pose punya...hehehehe...

Lyn Yusoff said...

dD,
nampak u..
ingat nak tarik bergambar..
segan lah plak...
hehehee