Manis vs Harta

Manis 

Wafer : Kita nie manis kan ?
Coklat : Memang kita manis sebab kita disebatikan .
Wafer : Ah , janji manis .
Coklat : Kita tak manis pun sebenarnya .
Wafer : Habis tu , siapa manis dari kita ?
Coklat : Tu haa , orang yang tengah baca ni, die lagi Manis dari kita. Maklumlah , ciptaan Allah memang semuanya
manis ♥ 

Harta 

Suami yang Miskin Seorang isteri marah pada suaminya untuk kesekian kalinya.
Isteri: “Mengapa kamu tidak memberitahu saya terlebih dahulu yang kamu miskin hah!”
Suami: “Saya sudah beritahu kamu, kamu hanya mengangguk dan tidak mahu memahami.”
Isteri: “Apa yang kamu katakan?”
Suami: “Saya beritahu kamu, cuma kamulah satu-satunya milikku di dunia ini…”
Isteri: “#$*@#!?”

Source from FB

 

6 comments:

wanie amerie said...

salam kenal lyn..

singgah sini n follow..
sudi2lah singgah rumah sy yer,,tq

Rasp said...

*blush* malu....

sweet lak rasanya somi tu cakap camtu kat bini dia ...
tapi syg wife tak memahami ...

Amanda Suria said...

apa la dapat bini mcm ni..hehehehe....

Lyn Yusoff said...

wanie,
salam wanie,
thx for dropping by..
nnti kita singgah yer

Lyn Yusoff said...

rasp,
kan..
mau salahkan sape ni.
hehehe

Lyn Yusoff said...

suria,
lawakkkk hehehe