Mood Yang Hilang

Hi LoVers,

It’s 27th and 4 more days until March 2013 ends. But 2 more days is big date for me. Wootttt woottt!! *motif nak mention :)*

IMG-20130131-00106So currently I'm not really in the mood. Bukan mood nak berblogging atau menulis. Yg tu mmg takde masalah. Ni mood perasaan. Penat & mengantuk. Two days in a row, I think I slept around 1.30am. Ada benda yg perlu diselesaikan. And woke up around 6am. Lebih kurang 5 jam jer tidur. Serious tak cukup.

I guess my body is getting real bad, no joke. Huhuhuhu. Datang kerja dgn keadaan yg mengantuk & muka mcm zombie. I was thinking that I’ve no energy to move here & there. Buat kerja di meja jer & sampai nak keluar makan pun tak larat. Just having a simple lunch at my office. Dan ada satu incident, sampaikan my boss cakap muka Lyn sembab sbb tak cukup tidur. Padahal tak pernah pun dia complaint sebelum ni. *serious malu*

Yesterday, sempat lagi tidur kat meja sendiri. Kebetulan boss takde. Sedap jer aku tidur. Hehehe. Dpt lelap 5 – 10 minit pun dah kira hebat. Tapi terlajak ke 15 – 20 minit rasanya. Gila selamba kan. Hahahaa

Last nite, managed to sleep early. Like around 10pm. Mmg tak berdaya dah mata ni nak bukak lagi. Hope boleh cover tidur yg tak cukup tuh.

Owhhh my lovely mood... please come back to me so I can do what I want.

At the same time, can't wait for Saturday, to meet my BFF :)


10 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

A'aa la kak..kite kalau xckup tido atau masa tido berubah dr yg usual mmg bdn cpt rs penat..sy pun sama..this week rs penat+mengantuk sesgt kt office..tp sofia bkn sbb tido lambat cuma tido tak lena..terjaga2..huhu :(

regards,
Unsmiley


Amanda Suria said...

knp erk..asal nak tiba bday jer kita mesti jiwa kacau...along notice that beberapa tahun kebelakangan ini..eceh..

Rasp said...

kalo tidor tak cukup and terganggu mesti body rasa tak cergas kannn...
nap 20 minit ekceli dah memadai tau...terus leh fresh...

Mooniqueen said...

kenapa ni yang? ada banyak sangat ke kojenye? pasni get your enough rest n sleep ye Lyn..

Lyn Yusoff said...

sofia,
tu lah minggu ni kemain ngantuk..
tidur pun bkn lelap sgt.. jap2 terjaga

Lyn Yusoff said...

suria,
yeker along..
nak membesar namanya hahaha

Lyn Yusoff said...

rasp,
mcm tu lah sis..
dpt nap jap pun jadi lah...

Lyn Yusoff said...

MQ,
kerja tak byk..
cuma letih skit lately ni.. tidur tak cukup

zainatul abu bakar said...

get enough rest ye kak. blogwalking kesini & follow. Jemput singgah ke blog peerempuankampungmoden.blogspot.com :)

Lyn Yusoff said...

Zainatul,
thx for dropping by...
dah singgah dah blog adik..