5 Years

IMG-20130223-00132I've been using these wedges for over 5 years. Masih elok lagi. Ada sekali jer terbukak skit tepinya, dah ditampal letak gam, elok sampai skrg. Org kata alah membeli menang memakai.

Semua tempat dia dah jejak. Sampai air naik sampai betis pun Lyn pernah redah pakai wedges ni. Mmg tahan lasak sungguh. Sbb tu Lyn tak kisah beli kasut yg mahal skit, sbb tahan lama. Ni klu beli yg ado2 jer, sekejap nau tercabut nya. Dah nak beli lain. Tak ke membazir.

Normally, time lepak santai2 Lyn pakai jer wedges ni. Senang nak sarung. Sedap pun sedap. Comfortable. Ringan pulak tuh.

IMG_1655 My sis selalu perli Lyn. Baju kekadang dah cantik, tapi bila tgk bawah fail tang kasut. Kasut buruk jugak yg disarung. Padahal byk jer kasut lain katanya. 

Hello.. hello….

Buruk bkn sebarang buruk. Charles & Keith tau :)

Bukan cap ayam… oppssssss…

10 comments:

Mooniqueen said...

patut ler tahan... kasut mahaii... hehehe... tapi MQ jenis kaki pengkor kot, tak reti pki kasut yang sarung mcm ni tp xde tali kt blkg.. mesti kasut dah tertanggal dari kaki.. jeles je tgk org pakai senang je...

Amanda Suria said...

along kasut mahal2 pakai pi jenjalan jer..yg muah pakai kat opis or buat belasahan..hehehehehe

atty's said...

itu yg besh kalo beli kasut mahal.tahan.hati kita pun puashati kan lyn..

cantiknya baju lyn.my feveret kaler lak tu

Rasp said...

asalkan kita selesa tak kisah ler bertahun lamanya...

i pun cam u....tapi i lagi teruk..
suka selipor....
kasut tinggi byk camner pun...
selipor gak disarungnya hehehehehe...

sW33tdARLiNG said...

alah membeli menang memakai. tp kengkadang kasut yg middle mahal ni pun bkn tahan sgt. nak pulak kena tuan pemakai yg mmg ganas.

Lyn Yusoff said...

MQ,
hahaha..
kasut gini senang jer sarung..
yg bertali2 ok gak, cuma rimas

Lyn Yusoff said...

along,
tak kisah mahal ker murah, janji selesa..

Lyn Yusoff said...

atty,
betul tu kak ty,
mahal skit takpe.. janji puas hati..

thx kak ty, ready made jer tuh

Lyn Yusoff said...

rasp,
lyn lah tak reti pakai selipar
rasa cam tak pakai kasut jer..
klu kat rumah pg kedai ok lah

Lyn Yusoff said...

sw33tdarling,
dpt tuan cam i ok..
i tak ganas, sbb tu tahan lama