Peplum Love

I was supposed to publish a post last month tapi asyik terlupa jer.

image Tweed peplum in black color

IMG-20130131-00100 I got another pair, which is white color

IMG02718-20121021-0003 Betty peplum in red color

P1110485 In orange color

IMG02728-20121103-2231 Blue color of coz kena ada. Hehehe. Love all of them

Sorry about the poor quality of the images - the lighting not so good :(

I really love peplum tops – they’re so feminine.  Peplum is one of my favorite styles. Plus the fabrics so pretty and soft. It's one of the best ways to showcase a women body shape. hehehe. I bought since last year. Semuanya pakai baru sekali jer. Lepas tu simpan masuk wardrobe elok2. hehehe. Time tu tgh musim peplum. Skrg ni dah kureng skit kot.

Pakaian2 gini mmg ade musim. Time musim dia, merata tgk orang pakai. Lepas tu takda dah. Skrg ni dah musim fishtail top pulak.

Lepas ni kita beli fishtail plak :)

6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehe betul2 tuh kak..pd sofia pun, peplum nih nampak lebih feminin bila pakai..hihi sofia pun suka juga pakai peplum

regards,
Unsmiley


Dee said...

suka peplum jugak tapi kena kurangkan..sbb dah makin domok..hahaha..

atty's said...

salam lyn..lawa lyn pakai peplum..kalo kty slim..pun tingin gak nak pakai

Lyn Yusoff said...

sofia,
kannnnn...
mcm2 design ade, suka tgk

Lyn Yusoff said...

dee,
kak dee kurus lah, mane de demuk..
org gemuk pun selamba jer pakai peplum.. kak dee leh pkai lah

Lyn Yusoff said...

atty,
hehehe.. thx kak..
berisi pun blh pakai gak..