Makan Luar

I olsss mmg jarang mkn luar. Time kerja mmg tak leh nak avoid, mmg kena lunch kat luar. Dinner always at home. Sometime jer dinner kat luar. Klu dah keluar tu mmg kenalah mkn luar. Takkan nak balik rumah makan plak kan. Hehehe.

Cuti CNY hari tu, byk urusan nak diselesaikan kat luar. Pg LHDN, Imigresen, KWSP. I olsss kan cuti pjg ari tuh. So sementara cuti tu urusan kan mana2 yg ptt. Selesai, pi lunch sorang2. 

IMG-20130214-00125IMG-20130214-00124 My lunch during that day. Kat Ani Sup Utara. Nasi putih & sup perut. Lyn mmg hantu sup. Lagi2 sup perut. Mmg my favourite. Sup ayam mmg kureng skit. Lepas tu hirup sup dia. Uiisshhh.. nikmat.

Berjanjian dgn my friend, Kak Ida nak melepak ater dah lama tak gossip jumpa. Mulanya nak lepak SACC, tapi terdivert ke Setia City Mall. hehehe. Melepak plak kat Teh Tarik.

IMG-20130214-00126 Makan lagi. Hehehe.Klu pegi Teh Tarik, mmg tak sah klu tak pekena teh tarik dia. Mmg sedapppppppp. Tgk lah berapa P Lyn taip tu. Hehehehe.

Was my hi-tea cum dinner.  Kenyang. Kenyang dinner gossip. Opssssssssss


4 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

sofia pun sama kak lynn..susah sikit skg ni nak selera makan luar..cuma kadg2 kalau keluar je..tapi..sofia pnh je kalau even dh lapar gile kat luar lg..still balik masak..haha sebab mmg lost tak tau dh nk makan ape kt luar..hihi



regards,
Unsmiley

Amanda Suria said...

semalam lepak ngan mak abah and dania kat mamak jugak...tp x amik gambar pun...ish...

Lyn Yusoff said...

sofia,
kadang2 kena gak makan luar..
tapi mknn kat rumah lagi selera

Lyn Yusoff said...

suria,
next time kena amik along.. hehehe