Cutting Off Hair

The Curve 15.6.13 (1)Yes, finally her hair getting shorter. Her mummy was planning to cut off her hair quite some time. But dady nya tak bagi. So biarkan jer lah.

Ntah mcm maner hari tuh, Lyn balik dr mana ntah tgk2 dah pendek dah. Klu tak paras pinggang jugak lah rambut dia tuh. Now a bit shorter. But still melepasi bahu. Tu ok lagi. But… can you see her fringe??

Aduhaiiii… pendek nau. Frustrated betul dgn amoi yg potong tuh. Nenek nya lagi bengang sbb rambut cucu kesayangan jadi gitu. Habis my SIL & my bro kena bebel. I pun bebel sekali. Hehehe.

Now dah panjang skit. Yg semua org gelak, bila Lyn ejek dia cina kuantong. Pastu tak sudah2 tanya ape maksudnya. Mungkin korang pun baru dgr. Cina kuantong tu cina bukit ler, yang very the kampung2.… Hehehehe. Terus muncung ko klu ejek gitu. Over sensitive tul. Tak boleh org usik skit :P


6 comments:

Rasp said...

ooooo baru tau apa itu cina kuantong...hehehehehehehe...

fringe tu kalo budak2 memang ok lah gak kan sis...
ada gak lah nampak cute nya...
tapi kalo jadi kat kita/dewasa...
camne...hahahahhahahaha...
kalah cina kuantong tau....

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

hehe sofia pun baru dgr word kuantong tuh hehe

kak, fringe tuh oklah tuh..anggap fashion baru hehe

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

rasp,
oooo sis pun baru tau yer..
fringe tuk kids sesuai lah..cumanyer pendek sgt.. jadi tak lawo..

Lyn Yusoff said...

sofia,
baru dgr jugak??
haa dah belajar word baru...

comel.. tapi pendek sgt..
now dah pnjg skit baru tak ejek dia. hehehe

Amanda Suria said...

Waaa...first time dengar ni..cina kuantong...

Lyn Yusoff said...

Suria,
mmg ramai yg baru tau cina kuantong tu ape.. hehehhe