Yes or No??

23 Is it reality nowadays??

Korang rasa patut ke tak patut semua perkara nak bgitau kat FB/ blog /twitter & etc. Mcm takde privacy plak kan klu semua nak canang kat org.

For me, ada yg kita kena simpan as a privacy kita kan. Klu kita nak cerita pun kenalah berpada2. Takkan dlm labour room pun nak update status kaaannnnnnn. Hehehee.

Tepuk dada tanya selera :)

What do you think guys??

[Source FB]

* Salam Israk Mikraj kepada kaum Muslimin dan Muslimat. Sama2 lah kita menghayati peristiwa tersebut. Pada kawan2 yg bercuti, selamat bercuti yer.



12 comments:

Dee said...

still ada limitlah sis..x semua kita boleh share dalam FB sama juga dalam blog :)

mama leen said...

hehe.. lawak la gambar tu, nak copy plissss..

Lyn Yusoff said...

Dee,
betul tu sis..
agree with u

Lyn Yusoff said...

Mama Leen,
sila kan sis.. :)

Rasp said...

tepuk dada tanya selera...
to me personally, mesti ada limitnya...
tapi ntah ler...
to some dorang cam tak kisah kan....

Cho Zila said...

agak2lerkan.. nanti orang tau semua tak best ler jugak.. nanti orang kutuk kita, kita kata orang busy body hakikatnyer kita canangkan kat orangkan...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

Ye kak..sofia setuju..tak semua perkara kita perlu share..

regards,
Unsmiley




Lyn Yusoff said...

Rasp,
tul tu sis..
pd lyn, pasti ada limitnya..

Lyn Yusoff said...

cho zila,
yes agree with u..
ade yg perlu di simpan jugak..
klu semua citer takde lah privacy nyer.

Lyn Yusoff said...

sofia,
betul tu dik..
benda2 rahsia ni.. wajib disimpan..

AkuBiomed said...

Pada pendapat saya ada yang boleh dikongsikan dan ada perlu disimpan terutama mengunakan media sosial.

Lyn Yusoff said...

Akubiomed.,
agree with u