Angan-Angan Je Laaaa

Womens-Nike-Free-300-20Nampak sport shoes ni sure lah nak pg exercise kan. Is either jogging or playing badminton or etc. Takkan nak pergi shopping plak kan. Hehehe. Eh ada jer yg pakai sport shoes pergi shopping. But not me la of coz. I’m only wearing sport shoes if nak exercise jer.

Alkisahnya, my nephew tiap2 kali balik dr UiTM Segamat ajak kitorang jogging. Dia mmg hantu jogging budak tu. Hari2 kat U, mmg jogging jer petang2. So bila balik rumah di ajak nyer kitorang sekali jogging sama. Kat rumah ni ada jugak yg join, Mummy dia, kadang daddy nyer pun join skali. Lepas tu dgn Puteri pun join abg nyer berjogging sama.

Dah lah dia ajak makcik2 nya sekali termasuk Lyn. Dulu2 Lyn malas nak layan. Last month giler excited nak join. Dan yg paling excited ni, siap beli sport shoes baru okey. hahaha. Yg lama dah rabak. So beli lah baru kan. Semangat katanya. hehehee

Lyn available pun on weekend jer kan. Weekdays takdelah. Balik kerja dah penat. Nak rest plak. Klu sabtu ahad tu mmg plan nak pergi lah exercise dgn dorg sekali. Saja2 nak keluarkan peluh.

Tapi….

Bila pagi jer beria2 ni nak pegi. Siap pesan jgn lupa roger2 nnti. By the time, malas, dan langsung tak pergi. Ermm boleh gitu… Huhuhu. Bengang jer budak2 tuh. Sampai malas dorg nak ajak lagi. Sport shoes pun elok lagi tak terusik. Elok jer dalam kotak kasut.

Ermm, mmg hangat2 taik ayam jer ko Lyn. Mula2 jer excited, lepas tu nan hado. Kihkihkih…

Jgn marah yer Angah :P

[Pic, credited to Google image]


6 comments:

Amanda Suria said...

Eh sama la kita..along ngan cik abg plan..balik keja at least singgah mn2 taman pi joging...sekali kerja berlambak..balik plak dh senja or mlm kul 8 kuar opis...xde maknanya....

Dee said...

dee pulak ada je sports shoes and baju kat opis ni..cuma bila mood rajin dtg je gi gym..skrg dorang tgh repair & service peralatan gym..dah elok lepas raya sok bolehlah kitorang pergi gym semula..can't wait..

Rasp said...

hahahahhahahaha...
akak ada beli kasut sport baru...
konon amik semangat....
uikkkss dah tulis pun KONON kannn...
so paham2 sendiri lah apa jadi...
lebih kurang sama cam lyn lah kot hehehehehehehe...

Lyn Yusoff said...

Suria,
hehehe..
rupanyer sama pulak perangai kita yer...

Lyn Yusoff said...

Dee,
best tuh. leh layan gym...
rajin2 lah lepas raya nnti yer

Lyn Yusoff said...

rasp,
hahahah..
mmg gang lah kita sis..
hangat2 taik ayam namanyer.. hehehe