Dia Lagi :)

IMG_0276She’s our little princess at home. So klu kemana2 pun everyone sure bring her. Klu tak nnti, ada org merajuk. She’s so sensitive lately. Maklumlah dah besar. Lagi satu org duk gelarkan maam kecik. Klu pergi mane2 dgn dia, dia akan duduk dpn. Tak kiralah ko ada bini ker ada laki, dia ttp duduk dpn. Selalu yg kena my BIL. Puteri duduk dpn, bini sendiri kena duduk belakang. Hehehehe..

Alkisahnya nak spent my time at home, finally kena juga bawak keluar. Dia kata Lyn tak bawak dia jalan2 lagi. I kan jenis kesian uolsss. Kena lah bawak. Dia jer yg independent. Nk bawak Nurul skali, dia mmg payah skit. Except my sister ade.

Our location… The Curve. Lama tak pergi ni.

IMG_0278 Our lunch selection made by Puteri. Sibuk nak makan steamboat, Pulau Ketam Steamboat. Lyn order lunch set, share with Puteri. Sbb klu order satu2, takut tak habis pulak.

IMG_0279Budak yg excited dgn steamboat. Kemain sibuk tanya, ‘Ni dah masak ke belum, I want to eat’. As usual lah kan budak kuat makan2. Port pun kita amik dua, sbb Lyn nakkan plain soup, tapi dia nak tomyam.

IMG_0280 Mula2 je dia layan tomyam, lepas tu tak tahan. Pedas sgt katanya. For me, mmg pedas skit lah. Tu pun dia mkn jugak. Dah hujung2 baru dia layan plain soup.

Style dia klu dah makan, jgn duduk lama2. Nnti malas nak bgn. Rest dlm 10 minit jer dah cukup. Lepas tu Lyn seret dia pegi street market. Lama jugak tak jelajah sana. Disebabkan panas, jalan2 satu dua round, beli mane2 yg berkenan, terus masuk The Curve balik.

Shopping kat dlm jugak. Dan seperti biasa, kena paw. Hahaha. Takpelah selagi bujang kan. Esok2 dah kwin, kat anak sendiri plak. Hehehehe


2 comments:

Amanda Suria said...

Seronok jadi puteri...dh mcm dania pulak...leh geng ni..

Lyn Yusoff said...

Suria,
tu lah along..
semua org layan dia mcm princess