Anda Begini Kah?

28Beginilah situasi Lyn klu kena masak especially bila kena goreng ikan atau ayam. Takut minyak memercik. Klu masak yg biasa2 tak lah sampai mcm ni. Hehehe

Tu dulu lah…

Sekarang ni tak payah lg nak pakai tutup kuali dah buat cover muka. Dah terror skit dah. hehehe

[Source FB]


6 comments:

duniafana said...

haha pertarungan epik!

Amanda Suria said...

Mula2 dulu yes...now main campak2 je...huhu

Mooniqueen said...

ala MQ yg dah kwin ade anak pun kdg2 buat jugak...hahaha... sebab anak suka sgt nak tgk kite masak tkt kene die je..

Lyn Yusoff said...

duniafaa,
hahahaa

Lyn Yusoff said...

suria,
hahaha..
campak2 bahaya gak along.. takut terpercik

Lyn Yusoff said...

MQ,
hehhe..
kekadang buat jugak kan...
kelakar pun ada