#Eh #Tetiba

27Suka sbb esok weekend. This weekend boleh balun tidur cukup2. No outing, no wedding and so on. Tapi klu keluar pun, dkt2 rumah jer kot. Tu pun klu rasa nak keluar. Klu tak mmg memerap kat rumah jer lah jawabnya.

Ermmmm.. rasa nak nangis pun ada. Nak tergelak pun ada #Eh #Tetiba *_* Mcm2 ragam org ni erk. *Lari topik sat* Hehehehe

Oklah, mmg takde mood nak tulis panjang2. Next week kita sambung balik entry2 yg tergendala tu yer.

Have a great day & weekend!!!

Cheers!! :D


8 comments:

Norlidawati Jaafar said...

best nye sok cuti kan
tolboleh tido pepuas sok kan hehehehehe
jom jemput meriahkan blog saya
saya ni newbies blogger
umielman.blogspot.com
tq coz sudi nak jadi kawan saya ye

Dee said...

have a great weekend too lyn..

atty's said...

kty weekend pun bz..nak kena antar jemput firdaus training bola..lepas tu nak siapkan goodies bag utk wedding anak buah kty..tak abis2 lg diy nie.

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Sama!! suka jugak...tak sabar nak lending dpn tv..hihi

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

norlidawati,
thanks for dropping by
nnti Lyn dtg jenguk blog u er..
yes.. enjoy during weekend..

Lyn Yusoff said...

dee,
u too kak dee

Lyn Yusoff said...

atty,
biasa lah tu kak ty..
ada masa free, ada masa mmg bz kemain..
enjoy ur weekend kak...

Lyn Yusoff said...

sofia,
yeayyyy!!!!!