Not in the Mood to Write

Hi LoVers,

I’ve noticed in the past that my mood influences my writing.

I’m not busy at all. Kekadang jer busy nyer. But mood nak menulis tu lari jauh entah kemana. Risau jugak. Unfortunately, makes me cranky. Switch on lappie kemain bersemangat, tapi bila nak menulis.. ermmm jauh sekali.

Write…. delete…

Write…. delete…

Last2 terhasil lah pic no caption. Senang. No need to think anymore. Lantak pi situ. Main tepek2 jer gambar. Huhuhu. Oklah kot daripada takde kan.

Nasib baiklah blog picisan jer. Bkn heran pun ade entry ke tak kan. Alaaa… buat syok sendiri jer baca blog ni. Klu ada pun, yg dah biasa baca & comment. Thx to you guys. Klu takde, serious mmg syok sendiri. Hahahaha

Harap2 mood menulis kembali ceria lepas ni. Klu kureng tu, korang layan jer lah pic no caption. Hahahaa

Cheers!!


6 comments:

Dee said...

biasalah tu..k dee pun pernah rasa mood blogging merudum..hehehe..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Ala kak..sofia pn skg selalu bermood macm tuh..nak2 kalo bz trs tak igt psl blog..tak pela..slow2 nnti dtg la balik semangat akk tuh ye

regards,
Unsmiley





Sopie Ibrahim said...

ganbatte kak!gerakkan jari

Lyn Yusoff said...

dee,
tu lah sis..
malas jer rasanya..

Lyn Yusoff said...

sofia,
betul tuh... klu rajin buat.. tak rajin mmg takde caption..
harap2 aura menulis kembali lah hendaknya..

Lyn Yusoff said...

sophie,
hahahha...
malas...