Bibir Muncung

C360_2014-01-18-22-26-37-317It was funny when she’s touched my lipstick and sapu kat bibir dia pulak. Hehehe. Maybe lipstick I merah sgt kot, tu yg dia teruja nak pakai jugak. hehehe. Selama ni tak pernah pulak dia buat. Tu yg Lyn ckp dia teruja tuh.

When I said, “Angah, where is your lips?” terus dia buat muncung gitu. Kelakar betul. Hehehe. Dan2 tu jugak Lyn pun ikut sama. Susah dia ni nak bergambar. Tapi disebabkan mood tgh senang jer Nanny dia dukung. Tak byk ragam pun. Sekejap jer lah. Lepas tu punya lah susah. Menangis jugak. Skrg ni lagi pantang tgk mummy nya hilang, puas dia cari. Klu tak menangis. Takut terkurang kasih syg lah tuh, mummy nya pregnant lagi. Esok2 adiknya keluar, mcm ne lah agaknya.

It was at SIL’s kampung house for kenduri tahlil Arwah Abah tirinya & Arwah Mak nya last weekend. Wajib lah kena pakai proper tudung kan. Klu tak nnti mau kena selangsang. Hehehe.


6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

Hahhaha kak, tuh belum tgk akk pg beli brg makeup..kot2 die nk juga hehehe

regards,
Triplesmiley

Amanda Suria said...

comey Lyn bertudung...bukan main lagi si kecik tu buat muncung itik..hehehe...

Lyn Yusoff said...

Sofia,
tu lah pasal..
tapi klu dia dpt masuk bilik.. mmg habis dia nak amik..

Lyn Yusoff said...

Suria,
hehehe.. comel lah sgt yer..
tu lah kemain bibirnya...

Mummydearie said...

Terkejut tengok gambar. Ingatkan dah sampai seru...hehehe.... Ajar dia pakai lipstick aje ke? Napa tak ajar makeup bagai sekali. Sure cepat belajar nih.

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
InsyaAllah kak.. ada lah nnti tuh..
cukup lah pakai lipstick... kang lelebih marah plak mummy nya :)