Kami-Kami Yg Happy

IMG_4063
IMG_4068
IMG_4073
IMG_1237
IMG_1240
IMG_1248
IMG_1266
IMG_1269
IMG_1276

IMG_1246 Sorry yer byk pictures kat entry ni.

No caption needed. 

Ater owner blog pemalas lipas nak buat entry panjang2. Plus mood pun agak kedaung gak sehari dua ni. Jadinya korang layan jer lah pictures ni. Mcm2 aksi dorang buat. Pantang pegang camera & iPad, mcm2 gambar yg di amik. Begitulah kan. Byk lagi, beratus2 pic. Tapi cukup lah ni jer yg Lyn tepek.

Cheers!!


4 comments:

Amanda Suria said...

seronok kan ramai2 macam ni...macam2 ragam ada....31hb ni along bakal bergumbira macam ni jugak coz last cousin sebelah abah kawen..i mean anak last dalam keluarga mak long...macam2 agenda diorang buat nanti

Lyn Yusoff said...

Along,
Biasa klu dah jumpa ramai2 mmg mcm2 peel nnti. tapi seronok bila dah berkumpul. bkn selalu dpt pun

Mummydearie said...

Macam-macam ragam boleh dilihat. Itu yang seronoknya bila berkumpul beramai-ramai. Letak banyak2 gambar pun nanti terkehel pulak tangan. Akak bukan setakat nak letak gambar, ambil gambar pun malas.

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tu lah kak.. beratus2 pic nye..
sesekali2 berjumpa mmg mcm2 ragam..

akak mmg.. tunggu punya tunggu takde pun