Mood Kelaut


Hahahaha. That's me. LOL. 
Mmg jangan lah sentuh ke usik ke apa skrg ni. Mmg kena lah jawabnya. Mood tengah kelaut skrg ni. 
#KBye


8 comments:

Adek Pijat said...

sungguh mencabar jadi wanita ni.. emosi tak menentu.. :)

Amanda Suria said...

along pun sama...seminggu sebelum PMS memang mood kelaut...jgn cari pasal...

Lyn Yusoff said...

Adek Pijat,
itu lah dia wanita.. serba serbi yg unik.. :)

Lyn Yusoff said...

Suria,
ramai lah yg mcm ni kan along..
wat to do.. dah namanya perempuan. tak PMS pun kadang mood kelaut jugak.. hehehe

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

A'aa kak...sofia pun lebih kurang macam nih juga hehe

regards,
Triplesmiley


Mummydearie said...

Aikk...tadi baru baca pasal shopping. Kalau mood ke laut, apa kata gi ukur jalan. Ambil ini, sentuh sana, for sure mood ok dah sampai lupa time tu period :)

Opppsss...jangan marah!

Lyn Yusoff said...

Sofia,
ramai perempuan mcm ni kan...

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
mmg pun kak.. tension stress sume terus online shopping.. lega skit.. hahahha