Closing of 2013

I've got no plan during new year last week. Seriously I’m not in the mood to celebrate. I meant for this year lah. Previous2 year rajin plak celebrate. Hehehe. Tak pelah sesekali duduk rumah & enjoyed TV show lagi bagus, dari berasak2 kt luar dgn org. Okey fine.

On Monday before new year, my boss aka President/CEO dah inform nak lunch together on Tuesday. Katanya for new year lunch. So on Tuesday itself, we were having a lunch together with corporate staffs/ office staffs. So we heading to USJ Taipan together. Pool car gitu.

We had our lunch at Logenhaus Roast & Grill. For your info, this restaurant is belonging to his good friend. Ordered & chit-chat. Mcm ni lah klu keluar dgn colleagues with bosses. Nak snapped pics pun payah. Malu uolssss. Org lain sibuk borak2, kita snapped pic. Apa hal kan. So ni pun amik sorok2. hehehe.

While we were waiting for our  main course, we were given a basket of garlic bread together with mushroom soup. The next dishes arrived….

20131231_130623The restaurant's special, Grilled Chicken with Spicy Peppercorn Sauce inclusive fries and vegetable. The chicken is roasted perfectly. Together with steamed vegetables. Mmg menepati citarasa betul lah. Puas lah sorang mkn. Rasa sengkak jugak perut.

Makan dan berborak. Biasalah kan. Tu mmg agenda utama klu pergi makan. But takda lah cerita pasal kerja sgt. Just borak2 kosong jer.

20131231_135229 Dessert of the day. Home made ice-cream choc with choc chip. Very original taste. Yummmm3. Ni semua makanan Lyn jer. Maklumlah snapped sorok2. hehehe

Around 3pm jugak baru kita balik to office. I like the restaurant’s environment, is not bad. Menarik. Cuma parking lah agak payah. Tau2 jer lah Taipan kan. Always full with cars & jammed gitu.

But I'd definitely be back soon!!! Korang pun boleh try :)


8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyerrrr..

Mummydearie said...

Sedap aje bila tengah lapar macam ni dan dapat tengok gambar aje. Kalau akaklah Lyn keluar makan dengan bosses, memang takda pics lah. Sedangkan keluar sendiri pun tak snap pic! :D

attyfir said...

kty ni 2-3 hari ni dok terbayang eskerem coklat je ni ..ptg kang harus beli nie

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

betul tuh kak...dari berasak lagi best kite duk depan tv hahaha

regards,
Triplesmiley


Lyn Yusoff said...

Mrseady,
mmg sedap :)

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
hehehe.. dah habit.. mmg nak snapped. klu tak snapped nak sah. tu pun sorok2.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Attyfir,
wajib pergi beli kakty

Lyn Yusoff said...

Sofia,
kan.... seronok boleh baring2