Homemade Laksa

20131225_144154
Homemade laksa. My niece yang buat. Kemain klu sebut pasal laksa semua tak sabar2 nak makan. Selagi tak siap selagi tu lah duk tanya bila nak masak. Biasalah hantu laksa kan. Ramai kat rumah ni hantu laksa. I pun. Hehehhee


10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

uihhh sedap nyer!

Rizziela said...

sedapnya..sy x pandai buat laksa

Lyn Yusoff said...

Mrs Eady,
mmg sedap :)

Lyn Yusoff said...

Mrs Eady,
mmg sedap :)

msredcheesecake said...

lama tak makan laksa... terliur...nak buat sendiri tatau..

Amanda Suria said...

Lynnnn...nak sket.....aduhai...lama x makan laksa ni...

Lyn Yusoff said...

msredcheesecake,,
kitorang pun google recipe kat internet jer.. mula2 tu tak lah ok sgt..
last2 Alhamdulillah dah sedap dah skrg ni..

Lyn Yusoff said...

Suria,
meh dtg rumah lyn meh..
hehehe

Mummydearie said...

Eh, macamana pulak tertinggal komen kat sini? Takpa, takpa...

Laksa ni akak pun suka. Baru bau laksa aje dah kebulur lapar nak makan. La ni, kalau tak scroll sampai ke entri ni, takdalah teringat kat laksa :(

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
bau dia tu yg buat org tak tahan.. meleleh2 air liur nak tunggu masak..