Today

Hi LoVers,

Good morning everyone!!

20140125_155105 Just came back from vacation yesterday evening. I’m still tired & exhausted. Need a bit rest actually but I’m working as usual today. No annual leave.

Terpisat2 jugak mata ni nak bangun pagi tadi, tapi kena jugak bangun. Ni pun menahan mata yg penat & mengantuk.

I will update more on my vacation. Tunggu pic dari my nephew’s camera. Tunggu dia balik dr UiTM Segamat minggu ni. Pic bersepah2, tak tau kat mane dah. Once Lyn dah dpt semua nnti baru lah Lyn update okey.

Ni jer entry yg sempat dibuat. Mood pun blm mari lagi. Esok2 baru rajin kot. hehehe

Cheers!!!


10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahh teruja!teruja...cepat update :)

Dee said...

Wah..x sabar gak nak baca..

Amanda Suria said...

bestnya vacation...mesti kat mana2 pulau ni..cpt update yer lyn...

Mummydearie said...

Oh, ke pulau rupanya kita ya! Oklah tunggu mood mendatang baru akak datang balik baca cerita :)

Lyn Yusoff said...

Mrs Eady,
alahaiii malu plak nak update jln dkt2 ni..

Lyn Yusoff said...

Dee,
alaaaa kat dee, dkt jer pun...
kak dee pg padang lag best lyn nak baca

Lyn Yusoff said...

Suria,
pulau kat sini jer along..
tak teruja pun.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tgh tunggu pic2 ni kak..
rasanya mood menulis sudah mari.. hehehe

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

hahaha bagus la kak punya semangat keje...kalo sy mmg huhuhu...terpkse bgn tapiiiii mmg tak blh..so dia akan jadi lambat dtg office hahaha

regards,
Triplesmiley

Lyn Yusoff said...

Sofia,
terpaksa bersemangat sofia..
malas nak amik cuti lagi..